Regenachtig en in het weekend meer zon

Saalbach 28-10-2020
In Saalbach was mooi de sneeuwgrens te zien, 28 oktober 2020.

Regenachtig en in het weekend meer zon.

De komende dagen eerst regenachtig maar in het weekend meer zon, de winter is even op zijn retour. Na een paar dagen winter wat mooie plaatjes opleverde is het nu op naar milder herfstweer.

De winter is even weer op haar retour (in de bergen van Oostenrijk) en dat is ook vandaag merkbaar, milder met wolken en regenachtig waarbij tussen de 1400 en 2000 meter het als sneeuw zal vallen. In het zuiden zal het over het algemeen droog blijven hier kan de zon zich laten zien. De middagtemperaturen liggen vandaag tussen de 9 en 16 graden, op 2000 meter ligt het rond het vriespunt.

Morgen begint het in het noorden en oosten de dag bewolkt en regenachtig. In het westen en het zuiden blijft het droog, hier zal de zon vaker te zien zijn. De sneeuwgrens stijgt naar 1600 tot 2200 meter . De middagtemperaturen liggen tussen de 9 en 16 graden, op 2000 meter zal het ongeveer 4 graden worden.

Weekend

Weer Zell am See GFS

De temperaturen en neerslagkansen de komende tijd in Zell am See.

Op zaterdag is het vooral in het westen en zuiden van het land overwegend zonnig door een hoge drukgebied, in het oosten trekken wolken over waaruit enkele regenbuien kunnen vallen. Het wordt extreem mild met temperaturen tussen de 12 en 19 graden, daar waar de zon schijnt kan het wel 20 graden worden. Op Allerheiligen zal het grootste deel van het land de zon zien, echter kan in het oosten hardnekkige mist voorkomen. Afhankelijk van waar de zon schijnt en waar de mist hardnekkig is zullen de maximum temperaturen uitkomen tussen de 10 en 20 graden.

Op maandag, Allerzielen, wisselen dichte wolken en zonneschijn af met een regenbui. Op sommige plaatsen kan het echter voor langere tijd mistig zijn. Met weinig wind stijgen de temperaturen tot zeer milde waarden, 12 tot 20 graden.

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy’s zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons zodra ze binnen zijn? Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden (voor bestelling)

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht