Rehall – Winter 2019/2020 Collectie Meeting

Rehall

Het is alweer bijna zover, De jaarlijkse Rehall Collectie meeting zal over 2 weken in Salzburg plaatsvinden. Dit zijn een paar dagen hard werken met alle vertegenwoordigers en Export landen van Rehall om de collectie van Winter 2019/2020 te bepalen.

Van 27 tot en met 30 november 2018 zal Rehall met al de vertegenwoordigers samen naar de samples van de nieuwe Rehall collectie kijken. Er zal worden overlegd welke items er in de collectie moeten komen, welke er aangepast moeten worden of welke er helemaal geschrapt moeten worden.

Omdat er 14 verschillende landen aanwezig zijn, elk met hun eigen voorkeuren en meningen, zijn het een paar dagen hard werken om tot overeenstemming te komen over de collectie. Maar uiteindelijk wordt er gezamenlijk voor gezorgd dat de beste versie van de nieuwe Rehall collectie overblijft.

Verder is Rehall volop bezig met de voorbereidingen voor de grootste Wintersportbeurs ISPO. Deze wordt gehouden van 3 tot en met 6 februari 2019 in München. Meer nieuws hierover de volgende keer.

REHALL OFFICIAL MAIN LOGO OKAY

Wij hebben er in ieder geval alweer heel veel zin in !
“ Enjoy your Rides ”

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...