Rehall – De “eyecatchers” van de W2019/2020 collectie

Ook dit jaar is de Rehall collectie weer geheel vernieuwend en eigenwijs qua kleurgebruik & ontwerpen. Het leek ons leuk om een paar verschillende zogeheten “eyecatchers” voor jullie op een rijtje te zetten :

Ben je een vrouw met een pittig randje? Dan is dit setje helemaal iets voor jou!
We zijn afgelopen seizoen verliefd geworden op de verschillende panterprint accenten in onze collectie maar dit setje is een echte eyecatcher en mag eigenlijk gewoon niet in jou wintersport kledingkast ontbreken!

Rehall Dames Eyecatcher

Voor de heren zijn er meerdere kleurencombinaties die wat gedurfder zijn maar onze echte eyecatcher voor dit seizoen is de nieuwe reflecterende stof die we gebruikt hebben. In verschillende jassen/broeken/snowsuits voor de heren is dit jaar deze stof verwerkt. Het aparte aan deze stof is dat hij compleet reflecteert als de jas via een bepaalde hoek belicht wordt.
Heel gaaf & vernieuwend !

Rehall Heren Eyecatcher

De eyecatcher voor de meisjes loopt in het verlengde van de eyecatcher voor de dames. Namelijk setjes waar hetzelfde panterprintje in verwerkt zit ! De meisjes collectie bestaat weer uit vele verschillende vrolijke & felle kleurtjes maar deze combinaties catchen het eye wel het meest !

Rehall Meisjes Eyecatcher

Voor de jongetjes geldt ook hetzelfde als voor de mannen, de reflecteerde stof is geheel vernieuwend in de collectie en valt op. Maar ! de volgende setjes zijn voor ons de eyecatchers van de jongens collectie w2019-2020. De kleurencombinaties & ontwerpen maken de setjes stoer maar toch ook klassiek en dat blinkt uit !

Rehall Boys Eyecatcher

Tot zo ver een paar van de meest opvallende items uit onze nieuwe collectie, we hopen natuurlijke dat ze in de smaak zijn gevallen. En wees alert want vanaf oktober 2019 zullen de nieuwste Rehall kleding weer verkrijgbaar zijn in de winkels maar ook online !

“Enjoy your Rides”

REHALL OFFICIAL MAIN LOGO OKAY - black

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht