Rehall – “Post your Pics” Actie

Rehall kleding tags

Dit jaar introduceert Rehall een geheel nieuwe hangtag aan de kleding met een speciale boodschap erop. Iedere klant die een Rehall jas/broek/pulli/etc. koopt vindt aan deze kledingstukken de nieuwe kledingtag met daarop de boodschap om een zo gaaf mogelijke foto te maken in hun nieuwe Rehall kleding en deze te posten op Instagram met de #luckyrehallpics. Ook is het de bedoeling dat je de Rehall Instagram pagina volgt; @rehall_outerwear.
Dit alles is natuurlijk niet zonder reden …  Alleen op deze manier kun je kans maken om een gratis Rehall ski-outfit te winnen !!
Wie wil dit nou niet ?

Iedere maand word er gekeken wie de meest coole Rehall foto heeft gepost. Het is dus van belang dat iedereen creatief is tijdens het maken van deze foto’s en ons omver weet te blazen met zijn/haar foto. Er zal zorgvuldig gekeken worden wie daadwerkelijk zijn best doet en het verdiend om een compleet nieuw Rehall pak te winnen.

Rehall

Dit zijn de soort foto’s die wij graag binnen zien komen. Voor ons is het niet eens het allerbelangrijkste dat de naam Rehall te zien is op de foto. Het gaat er voor ons vooral om dat de Rehall ski sfeer goed naar voren komt op de foto. Of het nou een actie foto of een statische foto is, ligt helemaal in de handen van jullie.
Het belangrijkste is om creatief te zijn. Degene die dat het best doet die wint een gratis Rehall ski-outfit!

 

Wij wensen iedereen heel veel succes

&

Have fun enjoying your rides

Rehall banner

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...