Rehall – Promotie Video W2019/2020

Rehall Heren Eyecatcher

De Rehall winter collectie 2019-2020 is niet alleen speciaal omdat hij zo gaaf geworden is maar ook omdat hij symbool zal staan voor het 20 jarige Rehall bestaan. Voor het 20 jarige bestaan wilde Rehall iets speciaals doen qua promotie en daarom is men afgelopen januari 2019 met een professionele filmploeg naar Kitzbühel, Oostenrijk vertrokken om voor de collectie voor het seizoen 2019/2020 een promotie video op te nemen.

Voordat jullie de video te zien krijgen willen we eerst even wat meer vertellen over het tot stand komen van de video. In september 2018 heeft het eerste contact plaatsgevonden tussen Rehall en Walt Wonder Schmidt (the digital storytelling professionals). Bij deze eerste ontmoeting werden ideeën uitgewisseld en alvast een paar afspraken gemaakt. Later werd er samen besloten welke periode het beste leek om naar Oostenrijk te vertrekken. Omdat het weer zo onvoorspelbaar is als het maar kan moesten wij natuurlijk ook flexibel zijn. Uiteindelijk bleek het ook zo te zijn dat op het moment van vertrek er in Oostenrijk zo een sneeuwval had plaatsgevonden en nog steeds gaande was dat het verkeer daar geheel ontregeld was. Dit betekende dus dat we ons vertrek een paar dagen moesten uitstellen …

Uiteindelijk zijn we 3 dagen later vertrokken, hebben prima kunnen rijden en lag er een berg verse mooie sneeuw dat hadden wij (Rehall) nog nooit in zo’n soort hoeveelheden gezien! Iedere avond overlegden we samen met de mensen van Walt Wonder Schmidt welke items we de volgende dag het beste konden filmen. Rekening houdende met de weersvoorspellingen, welke types snowboarders/skiërs er die dag kwamen etc. En zo hebben we 4 dagen super kunnen samenwerken en prachtige beelden op kunnen nemen.

Ben je benieuwd naar hoe de video geworden is? Het resultaat staat hieronder!

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...