Rehall Riders, we stellen aan jullie voor Sander D’Helft

Rehall Rider Sander D'Helft

Rehall-riders, je vindt ze over de hele wereld. Graag stellen wij een aantal van onze helden aan jullie voor. Deze maand is dat Sander D’Helft, 20 jaar oud en woonachtig in As, België.

Sander was in zijn jeugd een echte voetballer, maar naarmate hij ouder werd miste hij spanning en wilde hij zijn grenzen verleggen. Op zijn 15e besloot hij te gaan skiën, freestyle welteverstaan. Na een training met het Airborne Freeski team in Snowvalley in Peer was hij meteen verkocht. Vanaf dat moment ging hij elke week trainen in Peer en zocht hij natuurlijk ook zijn heil in het buitenland. 

Hoe kwam je bij Rehall terecht?

 Ik merkte hoe gaaf ik het vond om in dit wereldje te zijn en dankzij mijn goede optredens gaf mijn trainer mij de kans om me verder te ontwikkelen en kwam ik ook in contact met Rehall. Tot op de dag van vandaag ski ik met veel plezier voor dit toffe merk. Ik ben zeer content dat ik voor Rehall mag skiën, het zijn mooie jeugdige out-fits die ook nog eens lekker warm zijn. Ik merk dat het kwalitatief echt goede kleding is en dat ik me vrij voel tijdens mijn freestyle-rides.

En toen was je Rehall-rider…..

Ja, gaaf he! Maar ik niet alleen hoor, er zijn ook andere mensen die voor Rehall rijden en ik vind dat echt superfijne mensen. Ik kende niemand van de riders, maar tijdens mijn buitenlandse trips ben ik er ondertussen al veel tegengekomen en we kunnen het dan ook niet laten om samen te “shredden”.

Wil je nog iets zeggen tegen Rehall?

Ik vind het zeer fijn dat jullie mij op deze manier helpen. Skiën is geen goedkope sport, maar dankzij jullie is het toch nog betaalbaar. Een top merk, met een top team dat achter de schermen hard werkt. Thanks for the support !

 Nou Sander, wij willen jou bedanken, je maakt gave video’s en mooie foto’s dus je bent echt op een “Rehall-manier” zichtbaar op de piste. Vandaar onze payoff “Enjoy your rides!”

Rehall #enjoyyourrides

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht