Rehall Riders, we stellen voor Didier Kickken

Rehall-riders, je vindt ze over de hele wereld. Graag stellen wij een aantal van onze helden aan jullie voor. Deze maand is dat Didier Kickken, 25 jaar oud en woonachtig in Landgraaf, Limburg. Een kort verhaal over zijn passie en zijn lifestyle.

Rehall Didier Kickken

Woonachtig in Landgraaf en dus is het helemaal niet zo gek dat deze rider opgegroeid is met sneeuw. Dit klinkt natuurlijk vreemd, want Limburg staat inderdaad bekend om haar heuvelachtige karakter, maar wat is dan de link met de sneeuw? Snowworld Landgraaf natuurlijk, met Nederlands langste indoor afdaling in zijn achtertuin was de match snel genoeg gemaakt.

Wanneer ben je begonnen Didier?

Ik ben op mijn 11de begonnen met snowboarden en woonde op precies 2 minuten lopen van Snowworld Landgraaf, dus dat was perfect voor mij. In eerste instantie ging ik natuurlijk gewoon om eens te kijken wat het was en of ik het wel leuk vond, maar al heel snel was ik daar minimaal 3 tot 4 keer per week te vinden. Ik board nu dus al 13 jaar en het is meer een lifestyle dan een hobby geworden. Je leert veel andere riders kennen, je spreekt over de sport, je oefent de tricks en leeft het leven van een boarder.

En toen kwam Rehall op je pad?

Ja inderdaad, ik kende Rehall natuurlijk allang en ik volgde Rehall natuurlijk al een tijdje op social media. Ik zag dat er riders waren die foto’s en video’s maakte en toen dacht ik “dat wil ik ook”. Via via ben ik bij de juiste contactgegevens gekomen en sprak ik Ronald, de eigenaar. Binnen no-time was het geregeld en dat is ook hoe ik Rehall zie, no nonsense, gewoon aanpakken en dan is het #enjoyyourrides. Ze zetten zich al jaren in voor de sport en ik vind dat ze echt een goede uitstraling hebben en ik ben elk jaar weer blij met de vette collectie.

Rehall Didier Kickken

Waar geniet jij het meest op je board?

Dat is voor mij een makkelijk antwoord. Maar wel 3 antwoorden. Laax, Flachau en natuurlijk daar waar het allemaal begon, Snowworld.
Ik geniet het meest als ik gewoon kan railen, want dat is een van mijn passies en ook waar ik goed in ben, maar ik ben er natuurlijk ook niet vies van om in het buitenland een dikke schans te pakken.

Ambitie?

Simpel, zoals Rehall het zegt #enjoyyourrides en dat is wat ik wil doen. Gewoon zoveel mogelijk fun hebben en het nog zolang als mogelijk blijven doen. En natuurlijk wil ik elke dag progressie boeken, maar dat kan alleen als je plezier hebt in wat je doet en dat heb ik.

Rehall

#enjoyyourrides

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht