Reisadvies Oostenrijk aangescherpt

Reisadvies voor Oostenrijk is aangescherpt! Buitenlandse Zaken heeft het volgende bekend gemaakt:

Reisadvies Buitenlandse Zaken op 14 maart 2020

Reisadvies Oostenrijk aangescherpt. Oostenrijk heeft bevestigde gevallen van het nieuwe coronavirus (COVID-19). De lokale overheid heeft daarom landelijk maatregelen getroffen om het risico op verspreiding van het virus te verkleinen. Reist u uit een land waar het coronavirus is vastgesteld? Dan kunnen er in- en uitreisbeperkingen zijn. Dit geldt voor het Paznauntal (Ischgl, Kappl, See und Galtür), St. Anton am Arlberg in Tirol en Heiligenblut. De kleur van het reisadvies is voor deze gebieden daarom aangepast van ‘groen’ (geen veiligheidsrisico’s) naar ‘rood’ (niet reizen). Publieke gelegenheden zoals grote musea, de Weense staatsopera en scholen zijn gesloten. Ook zijn skigebieden, horeca en diverse winkels gesloten. De kleur voor de rest van het land is veranderd van ‘groen’ naar ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s). Nieuwe maatregelen zijn namelijk niet uit te sluiten en de situatie kan momenteel snel veranderen.

Bron: RIVM, Nederlandwereldwijd, Buitenlandse Zaken

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...