Reiswaarschuwing Tirol vanwege Brits en Zuid Afrikaanse mutatie!

Europabrucke Tirol

Reiswaarschuwing Tirol vanwege Brits en Zuid Afrikaanse mutatie!

Door de Brits en Zuid Afrikaanse varianten geeft Tirol een reiswaarschuwing uit. Er is wel eerst veel water door de Donau gestroomd alvorens Tirol en de Oostenrijkse regering er uit waren.

In ieder geval gaat Tirol niet op slot. Daar was sprake van maar dat gaat niet door. In plaats daarvan ligt er een reiswaarschuwing. Hoe ziet deze eruit? De Oostenrijkse regering waarschuwt voor onnodige reizen naar Tirol en verzoekt onnodige reizen naar Tirol te vermijden. Ook wordt er opgeroepen dat iedereen die de afgelopen twee weken in Tirol is geweest om zich te laten testen.

Iedereen die van Tirol naar een andere deelstaat reist, wordt aangeraden om direct voor de reis een test te doen. Volgens de overheid schatten experts dat er nu 293 bewezen gevallen van de Zuid-Afrikaanse mutatie in Tirol zijn, en het aantal actieve gevallen wordt geschat op minstens 140.

Sebastian Kurz: “Er moet dus alles aan worden gedaan om te voorkomen dat deze mutaties zich steeds verder verspreiden. Naast de maatregelen die in Tirol zijn genomen om de Tirolers te beschermen, waarschuwt de overheid voor reizen naar Tirol om de verspreiding van de Zuid-Afrikaanse variant te voorkomen en roept alle burgers op om reizen naar Tirol te beperken”

Gisteravond schreven we nog dit bericht mocht je het gemist hebben:

Reiswaarschuwing Tirol vanwege Brits en Zuid Afrikaanse mutatie!

PS Nog even een foto die we op facebook vonden. Wij zeggen dan TJA…

SkiWelt FANtastisch Oostenrijk Skipak

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...