Restaurants in Oostenrijk vandaag weer open

Leitenhof

Restaurants in Oostenrijk vandaag weer open. In Oostenrijk gaat men vanaf vandaag weer een stap verder met betrekking tot de versoepeling van maatregelen.

De Restaurants kunnen weer openen en warmdraaien. Warmdraaien, dan doelen we op de datum van 29 mei 2020 want vanaf deze datum zou het toerisme weer opgang gaan komen. Hotels, appartementen, campings etc gaan dan ook weer openen.

Hieronder een opsomming van maatregelen

  • Restaurants weer open vanaf 15 mei 2020
  • Openingstijden tussen 06:00 uur – 23:00 uur
  • Er mogen maximaal vier volwassenen en kinderen aan één tafel. In uitzonderlijke gevallen kan de minimale afstand van één meter aan tafel worden overschreden. Er kunnen meer mensen dan vier mensen aan een tafel zitten indien men maar uit het zelfde huishouden komt.
  • Het bedienend personeel draagt mondkapjes, de gasten aan tafel niet. Er worden bij het restaurant mondkapjes verstrekt bij het binnen en verlaten van restaurant. Ook bij een bezoek aan het toilet. De koks hebben geen mondkapjes op.
  • Er wordt geadviseerd tafels te reserveren. Dit alles om het in de planning makkelijker te maken voor de restauranthouders.
  • Peper en Zout en bv een broodmandjes staan niet meer standaard op tafel maar hier naar moet worden gevraagd.
  • Feesten en partijen zijn vooralsnog niet mogelijk
  • Nachtclubs en discotheken blijven voorlopig nog gesloten
  • De overheid is terughoudend met het opleggen van boetes en heeft vooral de eigenaren en gasten opgeroepen om verantwoordelijkheid te nemen.

Uiteraard ook de normale hygiëne regels in acht nemen zoals handen wassen, afstand houden etc maar dat wisten jullie vast wel toch.

We zijn erg benieuwd hoe deze situatie gaat uitwerken en ook dat we niet een toename gaan zien mbt het virus. We houden het in de gaten.

 

Bron Tiroler Tageszeitung

Brixen im Thale Leitenhof

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...