Resterhohe FIS Slalom Skigebied Kitzbühel

Resterhohe FIS Slalom Skigebied Kitzbühel

Van de week hebben we er al een bericht over geschreven. Door het niet doorgaan van de Slalom in LEVI (Lapland) had de FIS toch nog een slalom wedstrijd georganiseerd op een piste dat niet hoort bij een gletsjer. Sterker nog op een piste (Resterkogel) die ligt tussen de 1700 en 1900 meter en waar vind je die. Juist ja, in het gebied van Kitzbühel.

De reden waarom je daar zo laag (qua hoogtemeters) kunt skieen is omdat men er afgelopen april een sneeuwdepot heeft aangelegd. Mocht je daar wat meer over willen weten lees dan dit artikel “Kitzbühel blij met sneeuw van gisteren

Resterhohe FIS Top 3

Maar dan even terug naar de slalom race. Het podium was in zijn geheel rood wit oftewel Oostenrijk had hier weer alle medailles gewonnen.

Manuel Feller (1:35,02 Min.) was de grote winnaar voor zijn teamleden Christian Hirschbühl (0,69 Sek.) en Marco Schwarz (0,72 Sek.).

We hebben ook de totale uitslagenlijst nog is goed bekeken en er staan zowaar ook wat Nederlanders op de lijst. Met op de 47e plaats Hans van der Spike en op de 56e plaats Olaf Borsboom.

De gehele lijst kun je HIER nog nakijken met ook helaas skiërs die niet gefinisht zijn waar onder ook Nederlanders. Volgende keer beter en blijven trainen.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×