Resterhöhe naar Pass Thurn FANtastische afdaling VIDEO

Resterhöhe Pass Thurn

Resterhöhe naar Pass Thurn FANtastische afdaling VIDEO

De eerste sneeuw is al weer gevallen. Komende week zou er nog een portie komen voor de gletsjers en wij kijken toch echt uit wanneer we zelf weer in de sneeuw kunnen gaan staan.

Afgelopen week kwamen we een hele oude video tegen op facebook die we ook nog niet hadden staan op youtube. De omstandigheden waren deze dag optimaal. Kaiserwetter, heerlijk vriezend weertje en FANtastische sneeuw. Wat een geweldige afdaling…kijk zelf maar.

De komende tijd zullen we ons archief maar weer eens aanspreken op dit soort video’s. Op naar een mooie winter.

Kitzbuhel Passthurn

Overigens staat er een opening gepland op 24 oktober 2020 op de Resterhöhe. Of dit toch doorgaat zal afhangen of er sneeuw gaat vallen. Vreemd antwoord maar daar ligt een sneeuwdepot die kan gebruikt worden zoals de laatste 6 jaar het geval is geweest… Nu zit er een ander verhaal aan vast. Dat kunnen jullie HIER lezen.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...