Kitzbühel – Resterhöhe opent dit weekend al!

De voorbereidingen voor de winteropening dit weekend op de Resterhöhe in Kitzbuhel zijn in volle gang. Aankomende zaterdag 13 oktober gaat het deelgebied bij de Pass Thurn open, en is daarmee het eerste non-gletsjers gebied dat een piste onder de 2000 meter opent. En wij zijn er komend weekend bij!

Het is wel een wat maf gezicht, de pistebully’s zijn druk bezig om de sneeuw te verdelen over de piste, terwijl het volop zonnig en warm is. Vandaag werd het nog 26 graden, dus van winterweer is absoluut geen sprake.

Kitzbühel Resterkogel Sneeuwdepot

@Bergbahn Kitzbühel

Dat de Resterhöhe dit weekend al open gaat komt door het sneeuwdepot dat daar aangelegd is. De hele zomer lang lag hier onder een dikke isoleerlaag een behoorlijke pak sneeuw.

Kitzbühel Resterhohe Skiopening

Opening van de Resterhöhe vorig jaar


Het is overigens niet het eerste jaar dat we bij de opening aanwezig zijn, het gaat het 5e jaar op rij worden dat we bij de opening aanwezig zijn. Met de huidige weersverwachtingen lijkt de opening veel weg te hebben van de opening vorig jaar. Zelf zaterdag of zondag ook skien op de Resterhöhe? Er is een speciale aanbieding waarbij je een dagkaart haalt voor 40 euro.

Lees hier het bericht van vorig jaar terug

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...