Riesachsee, omgeving Schladming Dachstein

Riesachsee Schladming Dachstein

Riesachsee, omgeving Schladming Dachstein ook erg mooi om door heen te wandelen

Van Arjan Bos die in de omgeving van Schladming vaak onderweg is kregen we een aantal foto’s op onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Foto’s die we ook graag willen delen op onze webpagina.

We zijn ook even gaan kijken waar de Riesachsee precies ligt. Kijk daarvoor naar onderstaand kaartje.

Riesachsee kaart

Onderstaand de foto’s en we hebben begrepen dat er ook een waterval is. Wellicht dat Arjan die de volgende keer mee kan sturen. Maar we kregen nog aanvullend een video, deze laten we als eerste zien en je ziet dan nog een gedeelte van een waterval…. en wat een heerlijk geluid.

Riesachsee Schladming Dachstein

Riesachsee Schladming Dachstein

Riesachsee Schladming Dachstein

Riesachsee Schladming Dachstein

Mochten jullie zelf een mooi plekje in Oostenrijk weten die je graag ook eens op onze website wil laten zien. Neem dan contact op, zoek mooie foto’s uit en voeg nog een tekst toe. Wij zullen het dan plaatsen. We zijn benieuwd naar jullie reacties. Berichten kunnen naar info@fantastischoostenrijk.nl worden gezonden.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht