Rinie Isselman vanuit Zell am Ziller

We hebben een ingezonden artikel gekregen van Rinie Isselman en verdient daarmee een T-Shirt

Rinie Isselman Zell am Ziller

Ja wintersport….10 jaar geleden mijn huidige partner ontmoet en dat was tijdens de wintersport.  48 jaar  niet echt gek op snelheid. Supercontrole freak.

Horrelpootje 1 maat 40 ander maat 38 en daar waren ze de skischoenen.  Eindelijk oplossing dubbele sokken in de ene schoen. Nou geloof me niet echt een aanrader. Dan naar beneden en Zell am Ziller heeft wat te stellen met mij…wilde schrijven gehad maar…nog steeds ga ik met duper skieers mee. Zij kunnen wel 6 keer de afdaling doen en dan ben ik nog niet beneden.

Stoppen ….nee mooi niet. Er zijn momenten dat het voor mij gevoel lekker gaat..rustig veel stoppen en voor partner veeeeeeel wachtten maar dan kom ik beneden met overal pijn maar dat gevoel. Stom maar dat is een heerlijk gevoel. Soms komt er zo’n een klasje met droppies van 4 jaar aan. Dan denk ik daar ga ik mee en voordat ik mijn ski’s de goede richting op heb staan, zijn zij al buiten het zicht. Jankend vloekend heb ik mij naar beneden gewerkt tijdens sneeuwbuien.  Overal sporen van snelle skiërs, hobbels, heuvels….

Rinie Isselman Zell am Ziller

Nu 58 jaar zal ik doorkrijgen dat met een beetje snelheid de ski’s door zo’n hoopje kunnen. Maar er zijn dagen dat ik niet nadenk en geniet.  IJs stukjes, ik ga niet gelijk liggen maar denk ach er komt zo een stukje waar ik wel grip heb.  Ik snap niet waarom dat niet zo blijft maar opgeven …mooi niet

En dan iets waar ik beter in ben.  Stukken beter, de après ski. Gewoon al die mensen die genieten, zet mij lekker neer met uitzicht op de berg waar iedereen op zijn manier geniet en ik hou het uren vol.

Vrienden en familie genieten hier en dus ik ook.

Groetjes Rinie Isselman

Rinie Isselman Zell am Ziller

Rinie Isselman Zell am Ziller

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht