Ripstar is nog op zoek naar enthousiaste skileraren

Ripstar Skileraar

Ripstar is nog op zoek naar enthousiaste skileraren

Ripstar is nog op zoek naar enthousiaste skileraren voor de camps en schoolreizen in de krokusvakantie in Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

Ripstar is op zoek naar skileraren in de volgende periodes:
10-17 februari 2024
17-24 februari 2024

Er wordt een ruime vergoeding voor reis (of reiskosten vergoed), goede accommodatie en maaltijden/bijdrage voor maaltijden aangeboden.

Daarnaast mag je deel uitmaken van een geweldig team van wintersportprofessionals!

Wil jij mee als skileraar op één van onze camps? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@ripstar.nl.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×