Familie de Viet erg tevreden over Rollerbaan lessen voor de kids

Familie de Viet erg tevreden over Rollerbaan lessen voor de kids

Indoorrolbaan

Afgelopen september kregen we van Helen de Viet wat opnames en verslag vanuit een skihal. Maar dan wel een hal zonder sneeuw waar je op een rollerband de beginselen van het skiën geleerd krijgt of gewoon je techniek bijhouden dan kan allemaal in zo’n mooie hal. Wij zelf komen wel eens bij het Skicentrum Hillegom en we kunnen het iedereen aanbevelen om op zo’n baan een les te gaan volgen. Voor je techniek is het geweldig om straks nog makkelijker in de sneeuw van een piste af te komen.

Maar Helen had ons beloofd om nog een verslag te gaan sturen en dit kun je hieronder lezen.

“In september middenin de hittegolf zijn onze jongens dus gestart met de skilessen. Niet alleen onze kleuter maar ook peuter stonden deze herfst iedere zondag bij Ego indoor ski in Bergen op Zoom (westelijk Noord-Brabant ) op de rollerbaan om oneindige afdalingen te maken.
Vaste leraar Jim Vendrig was dus de spreekwoordelijke sigaar om onze nogal eigenzinnige peuter in t gareel te houden en de beginselen van het skiën bij te brengen. Dat bleek best een uitdaging toen Pim (nu net 3jaar) een “fase” in ging van overweldigende fantasie. Tja zie dan de aandacht maar eens te pakken en te krijgen bij zo’n alpha mannetje.

Maar gelukkig was daar Jim, met een (zo leek) onuitputtelijke dosis geduld en een enorme verzameling van oefeningen om telkens op een andere (speelse) manier aan de slag te gaan. Het was voor ons als ouders echt een feest om te zien hoe Jim met de jongens aan het werk waren. De passie voor skiën en de drang om vooruitgang te boeken met de jongens was duidelijk zichtbaar. De jongens hadden week na week zo ontzettend veel lol. En dat is toch het aller belangrijkste.

Onze oudste (5 jaar) boekte hele duidelijke vooruitgang maar is dan ook in leeftijd en karakter veel ontvankelijker voor de aanwijzingen. En hij voelt zich ontzettend op zijn gemak in de skischool en bij de skileraar wat natuurlijk essentieel is. Halverwege de periode mocht hij dan ook een niveau hoger zodat er het maximale uitgehaald kon worden. Super hoe ze dan meekijken met mogelijkheden en voorkeuren om lessen te herplannen. Dat noem ik nou klantgericht ze hadden hem ook gemakkelijk gewoon zijn planning af kunnen laten maken.

Vorige week was de laatste les van dit jaar voor de jongens we pauzeren even met lessen tot de wintersportvakantie wat dichterbij is. (We gaan pas medio maart ) Tijdens deze laatste les heb ik nog wat foto’s en filmpjes gemaakt.

Het mag duidelijk zijn wij zijn erg tevreden over de skischool, leraar en de lessen. De rollerbaan is in onze ogen echt de beste optie om skilessen te nemen (zowel voor kids als volwassenen) de techniek wordt optimaal aangeleerd.  De piste is oneindig. Door de spiegels kun je goed zien wat je goed en wat je fout doet. En ook de leraar heeft optimaal zicht op de uitvoering van de oefeningen.

Uiteindelijk blijft echte sneeuw natuurlijk altijd t leukste. Gelukkig is het bijna vakantie, kunnen we al het geleerde eens in de sneeuw gaan uitproberen bij Skidôme , ook dat hoort bij de voorbereidingen !

Wij danken Helen voor haar update en nodigen jullie allemaal eens uit om wat te gaan schrijven over jou gebied, geheimen, leuke plekjes, de beste skipistes of wat dan ook. Zou je dat durven, dan geven we jou graag een podium. Video’s en foto’s zijn ook meer dan welkom. Hoe ons te bereiken? Dit kan via e-mail info@fantastischoostenrijk.nl of ons contactformulier. We zijn benieuwd……

Summittravel728x90

LogoSkiHillegom

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht