Rondje Brixen Hopfgarten Söll Scheffau

SkiWelt Brixental

Zondag 12 februari 2018 zijn we dichtbij huis gebleven. Ook zijn we een flink aantal dorpen langs geweest. De pistes waren echt overal FANtastisch. Het weer begon ook zonnig maar helaas rond het middaguur werd het steeds bewolkter. Uiteindelijk ging het ook weer sneeuwen.

In de video update is te zien dat we één van de langste pistes in het gebied hebben genomen. Deze gaat van de top van de Hohe Salve naar Itter. Wellicht komende week laten we deze afdaling in zijn geheel zien.

Söll

Ook de afdaling naar Söll ligt er nog steeds heel mooi bij. Toen we de rodelbaan kruiste moesten we zeker denken aan het nieuws dat we recent hebben geschreven (auto op de rodelbaan)

Het doel was ook om nog even naar Scheffau te gaan. Ook daar alles top inorde qua pistes. Wel was te merken dat er wat vakanties uit verschillende landen gaande zijn. Het was namelijk ook behoorlijk druk op de pistes.

Alvast excuses voor de lange video update maar we konden weer slecht kiezen tussen al het materiaal dat we hebben. Maar dat vinden jullie toch niet erg?

SkiWelt Brixental

SkiWelt Scheffau Jochstube

Scheffau

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...