Rondje door Westendorf 10 augustus 2019

Rondje door Westendorf 10 augustus 2019, we waren deze dag even onderweg in Westendorf en zijn ook nog even live op facebook gegaan. Mocht je dit gemist hebben….helaas viel het allerlaatste stukje net eraf vanwege een slechte internet verbinding…

Maar waar we zeker ook even langs zijn gegaan is bij de lift van de Alpenrosenbahn. Natuurlijk is deze in bedrijf maar op de parkeerplaats lagen ook allerlei onderdelen van de oude Fleidinglift die afgebroken is. Maar ook zagen we maar liefst 18 nieuwe sneeuwkanonnen staan. Nog meer sneeuwzekerheid op de pistes dus.

Westendorf nieuwe sneeuwkanonnenWe hopen dat we deze week nog tijd hebben om te gaan kijken bij de bouwwerkzaamheden van de nieuwe Fleidingbahn, dan opnieuw een Rondje door Westendorf. Hieronder nog een video die we opnamen bij de Alpenrosenbahn.

Westendorf Zomer

Westendorf Zomer

Westendorf oude Fleidinglift

Komende week zullen we zeker nog een keer Westendorf gaan bezoeken. Dan zullen we een kijkje nemen op de golfbaan. Wie is daar wel eens geweest?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf

Mesnerwirt Westendorf Zomer

Mesnerwirt Westendorf Winter

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht