Rondje Ellmau en wat een rust op de pistes!

Ellmau Tanzboden

Rondje Ellmau en wat een rust op de pistes!

Jan deed weer een rondje Ellmau en als je de beelden ziet dan kun je ook hier weer zien dat het erg rustig was. Ondanks allerlei zaken die op het internet worden neergezet hoe druk het is in de skigebieden. In dit Skigebied houd men zich goed aan alle regels en is buitensport op deze manier gewoon goed mogelijk.

De andere gebieden met wie wij in verbinding staan geven het zelfde aan. Kaprun, Zell am See, Kitzbühel, Kirchberg, St Johann in Tirol en zo kunnen we er nog wel een paar noemen is het gewoon goed geregeld.

Let op dit is geen uitnodiging om nu naar Oostenrijk te gaan. Wij willen alleen maar leuke beelden laten zien en hoe de omstandigheden echt zijn. Als je alles op sociale media zou lezen dan wordt je daar minder vrolijk van… dit is dus het echte verhaal.

Lees anders ook nog na ons vorige bericht vanuit Schladming. Ook daar zagen we dezelfde omstandigheden. En men heeft er ook snel ingegrepen bij een lift om deze eruit te halen omdat daar toch veel mensen stonden te wachten… Maar lees dat maar eens terug. Hieronder eerst de video!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...