Rondje Ellmau Scheffau en Brixen Video

Ellmau Wildenkaiser

Rondje Ellmau Scheffau en Brixen im Thale Video. We zijn gestart in Brixen im Thale waar we ook meteen hebben kennisgemaakt met de nieuwe lift, de Zinsbergbahn. Maar natuurlijk was het ook weer erg lekker om door SkiWelt heen te cruisen.

Brixen im Thale Zinsbergbahn

De pistes die lagen er goed bij. Goed te merken is dat ook hier de natuursneeuw goed gemengd is met de kunstsneeuw. Ijzige delen hebben wij niet echt aangetroffen.

Ellmau Wildenkaiser

In Ellmau was ook de dalafdaling open en ook deze lag er prima bij. Maar bekijk het zelf maar eens in onze video update die we hebben gemaakt van deze dag. Vanaf deze dag is trouwens SkiWelt doorlopend open en ook vanaf zaterdag 14 december zijn ook nog eens alle verbindingen open. Dat gaat dus de goede kant op.

Natuurlijk stond er ook nog wat op onze facebookpagina.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht