Rondje golfen Kitzbühel Eichenheim

Kitzbühel Golf Eichenheim

Rondje golfen Kitzbühel Eichenheim

Al eerder waren we op de golfbaan van Kitzbühel Schwarzsee Reith maar we hebben nog een golfbaan bezocht in Kitzbühel. Ook deze golfbaan was FANtastisch. Deze baan is wel wat meer heuvelachtiger dan de andere baan. Een golfbuggy was dan ook zeker geen overbodige luxe.

De holes waren allemaal tip top in orde. Wel was het zo dat er 2 holes uit liggen waar werkzaamheden aan werden verricht. De planning is dat deze in het jaar 2022 weer te bespelen zijn.

We hebben een korte video gemaakt maar daarmee krijgen jullie wel een indruk hoe het daar is.

Wij zullen zeker nog een keer terugkomen op deze golfbaan en wie weet zien we jullie daar ook wel eens een keer.

 

Kitzbühel Golf Eichenheim

Kitzbühel Golf Eichenheim

Kitzbühel Golf Eichenheim

Kitzbühel Golf Eichenheim

Kitzbühel Golf Eichenheim

Mesnerwirt Westendorf

Golfclub Kitzbüheleralpen Westendorf

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...