Rondje Hintersteiner See in de Herfst

Hintersteiner See

Rondje Hintersteiner See in de Herfst. De Hintersteiner See ligt vlak over de grens bij Kufstein, om precies te zijn tussen Kufstein en Ellmau in vlakbij de Wilder Kaiser.

Van Frans Voogt kregen we mooie foto’s toegezonden. Hij heeft een rondje om de Hintersteiner See gewandeld.

“Het is de afgelopen als wel de komende dagen stralend weer in het Brixental een reden om lekker naar buiten te gaan en de Hintersteiner See aan te doen. De Hintersteiner See is een bergmeer van 56 ha groot, ligt op een hoogte van 883 meter boven de zeespiegel.

Het 36 meter diepe meer wordt gevoed met kristal helder water. Je kunt om het meer wandelen, de Seerunde is 5,3 km lang, loopt langs de zuidkant over een glooiend bospad met best wel pittige stijgers en dalers. Langs de noordzijde loop je over een vrijwel vlakke geasfalteerde weg.
Hieronder nog wat foto’s van onze ronde.
Groeten Frans Voogt”
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...