Rondje Hintersteiner See in de Herfst

Hintersteiner See

Rondje Hintersteiner See in de Herfst. De Hintersteiner See ligt vlak over de grens bij Kufstein, om precies te zijn tussen Kufstein en Ellmau in vlakbij de Wilder Kaiser.

Van Frans Voogt kregen we mooie foto’s toegezonden. Hij heeft een rondje om de Hintersteiner See gewandeld.

“Het is de afgelopen als wel de komende dagen stralend weer in het Brixental een reden om lekker naar buiten te gaan en de Hintersteiner See aan te doen. De Hintersteiner See is een bergmeer van 56 ha groot, ligt op een hoogte van 883 meter boven de zeespiegel.

Het 36 meter diepe meer wordt gevoed met kristal helder water. Je kunt om het meer wandelen, de Seerunde is 5,3 km lang, loopt langs de zuidkant over een glooiend bospad met best wel pittige stijgers en dalers. Langs de noordzijde loop je over een vrijwel vlakke geasfalteerde weg.
Hieronder nog wat foto’s van onze ronde.
Groeten Frans Voogt”
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst
Hintersteiner See Herfst

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

 

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...