Rondje Hohe Salve en de Salvistabahn 8 januari 2022

Salvistabahn Itter SkiWelt

Rondje Hohe Salve en de Salvistabahn 8 januari 2022

Onze laatste dag van de “kerstvakantie” hebben we rond de Hohe Salve geskied. Ook was nadrukkelijk het plan om ook naar het dal van Itter te skiën. De laatste keer dat wij daar waren was de dalafdaling nog niet open maar in de vakantietijd natuurlijk wel.

Ook konden we dan ook eindelijk eens de hele rit meemaken van de “nieuwe”Salvistabahn. Nieuwe staat tussen aanhalingstekens omdat deze bahn al een jaar in bedrijf is maar zoals jullie weten konden we er vorig jaar niet bij zijn.

De pistes lagen er FANtastisch bij. De sneeuw die een paar dagen ervoor was gevallen heeft dit gebied goed gedaan en dat geldt voor veel meer gebieden in Oostenrijk. De sneeuw is net op tijd weer gevallen.

Bekijk weer deze superlange video. We gaan ervan uit dat jullie deze lange video’s kunnen waarderen. Een reactie hierover zou mooi zijn. We willen namelijk weten wat jullie hiervan vinden.

Uiteraard waren we deze dag ook weer live gegaan op onze sociale media kanalen.

Itter dalstation Salvistabahn

SkiWelt Hohe Salve

Brixental SkiWeltbahn Brixen im Thale Choralpe Kandleralm

Brixental SkiWeltbahn Brixen im Thale Choralpe Kandleralm

Als toegift onze laatste video update die we in het Brixental hebben gemaakt op zondagochtend (9 januari 2022)

Dit was voorlopig ons laatste rondje Hohe Salve. Hopelijk kunnen we weer snel terugkeren naar de sneeuw en jullie weer voorzien van de laatste video updates. Tot die tijd blijf gewoon dagelijks onze kanalen volgen.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Dieters Sportshop Westendorf groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...