Rondje Hohe Salve VIDEO 15 december 2019

Hopfgarten middenstation

Rondje Hohe Salve VIDEO 15 december 2019. De planning was om ook weer eens de Hohe Salve te bezoeken en dat betekent een rondje om de Hohe Salve heen.

We zijn gestart via Brixen en gelijk maar door via Hopfgarten en Söll de Hohe Salve op. Ook kwamen we nog bij een twee aankomende aanwinsten. In Itter wordt de nieuwe Salvistabahn gebouwd en bij het bergstation is al aardig wat neergezet. Maar ook dalwaarts via de Kraftalm daar is de oude mooie hut helemaal verdwenen en er wordt iets neergezet waarvan wij de uitkomst nog niet kennen. Wie wel?

Kraftalm Itter

Ook in Söll lag alles er weer goed bij. De skiweg richting de Silleralm was nog even dicht maar die zal ook weldra open gaan zodat het hele rondje weer gemaakt kan worden. Maar… bekijk onze video dan kun je al deze plekjes weer zien en zo’n 1 week voordat de kerstvakantie begint kun je goed zien hoe de pistes erbij liggen.

Hopfgarten Söll Hohe Salve

Söll

Ski Outlet Logo

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht