Rondje Kirchberg en Kitzbühel 9 december 2021

Kitzbühel sneeuwfoto topfoto

Rondje Kirchberg en Kitzbühel 9 december 2021

wij zijn de komdne dagen in oostenrijk en de bedoeling is het om jullie een aantal skigebieden te laten zien. Vandaag waren we kort in het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. Wat was het lang geleden dat wij hier zijn geweest. De laatste keer was bijna 2 jaar geleden.

We hebben een korte video opgenomen en kunnen jullie ook zien hoeveel sneeuw er ligt in dit gebied. In de nacht viel in het dal weer zo’n 10 centimeter en hogerop is dat natuurlijk meer geweest. Heerlijk poederpistes. Kijk zelf maar.

Ook zijn we op de sociale media kanalen live gegaan.

As zondag dan gaan ook weer de berghutten open op de pistes. Maar dat zelfde geldt voor de hotels, restaurants etc. Laten we hopen dat dit allemaal zo blijft zodat jullie weer het hele winterseizoen weer vele video’s verslagen etc van ons kunnen zien.

Hieronder nog een aantal foto’s van vandaag.

Kirchberg Fleckalmbahn FANtastisch oostenrijk

Kitzbühel Hahnenkamm

Turner Ski's

Kirchberg Ochsalm

Kitzbühel Steinbergkogel

Jullie binnenkort ook weer een rondje Kirchberg Kitzbühel?

Mesnerwirt Westendorf

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...