Rondje Kirchberg Kitzbühel VIDEO

Pengelstein Kirchberg in Tirol

Rondje Kirchberg Kitzbühel. Het werd ook weer eens tijd om naar dit gebied te gaan en dan ook gebruik te maken van de allernieuwste lift die afgelopen jaar is neergezet in Kirchberg, de Fleckalmbahn. Natuurlijk zijn we verder het gebied in getrokken en we zijn ook bij de Hieslegg en de Hochsaukaser langs gegaan. Dit zijn twee liften die niet vaak worden gebruikt. Zelfs in de drukke Krokusweken kun je in deze liften zo instappen en de pistes zijn ook prima te noemen.

Maar bekijk dit allemaal rustig in onze allernieuwste video update (Rondje Kirchberg Kitzbühel)

Op facebook zijn we ook live gegaan.

Kitzbühel Steinbergkogel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

1 reactie

  1. Henkie schreef:

    Mooie filmpjes Eric.! Heerlijk we komen er net vandaan. Volgens mij kom je al een lange tijd in Tirol dus wel iets aan je Duitse uitspraak gaan doen 😉
    Het is Fleckalm(bahn) en geen FleckENalm… Hauchsaukasser is Hochsaukaser (-Kaaser) en Brunn spreek je uit als Broen en niet als Bruun of Brun. Zo ook Fieberbroen ipv Fieberbruun of -brun.

    Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht