Rondje Kirchberg Resterhöhe 25 december 2022 VIDEO

Kitzski Jochberg Bärenbadkogel 1

Rondje Kirchberg Resterhöhe 25 december 2022 VIDEO

Na 2 redelijke regendagen was het weeer 1e kerstdag aardig opgeknapt. We waren danook zeer benieuwd hoe de pistes er in KitzSki bij zouden liggen. We zijn opgestapt in Kirchberg in Tirol bij de Pengelstein en vandaaruit zijn we via de 3S Bahn richting Jochberg gegaan.

Uiteraard zijn we ook aangekomen op Resterhöhe en veel pistes gedaan. Hoe zijn de pistes is voor ons een veel gestelde vraag die wij krijgen. Het eerlijke antwoord is dat de pistes er prima bij liggen. Het komt ook boven onze eigen verwachting uit. Al met al valt dat dus mee.

op nieuwe sneeuw is het wachten. Wellicht dat het komende nacht iets gaat sneeuwen maar dat zal niet genoeg zijn om weer een totaal winterslandschap te gaan krijgen. Maar w ekunnen in ieder geval skiën en zoals gezegd dat viel van daag zeker niet tegen. Vandaag (2e kerstdag) weer een nieuwe dag, ook weer met zon er bij. We gaan het zien en weer leuke routes skien.

Maar nu eerst de lange video update.

Op de sociale media waren we ook weer aardig vertegenwordigd, ook op ons nieuwe kanaal TikTok. Volgen jullie ons daar ook al?

Maar ook waren er video’s te zien op Instagram. Op Facebook kwamen we nog met twee live video’s voorbij.

Topskidag gehad in Kitzski en dat smaakt naar meer. Morgen weer een update vanuit…… dat zien jullie morgen wel weer.

Jochberg Bärenbadkogel 2

Jochberg Bärenbadkogel 2

Resterkogel, Pinzgautal, nevel

In het Pinzgautal hing de mist in het dal.


Kirchberg Pengelstein zonsondergang

Kirchberg Pengelstein Zonsondergang

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×