Rondje Kitzbüheler Horn 31 december 2019

KitzSki Kitzbüheler Horn

Rondje Kitzbüheler Horn 31 december 2019, op de laatste dag van het jaar 2019 zijn we toch weer naar de Kitzbüheler Horn gegaan om het jaar af te sluiten. De reden dat we hier naar toe zijn gegaan?  De afgelopen week is het in de verschillende skigebieden behoorlijk druk geweest (zouden we teveel reclame hebben gemaakt 🙂 ) Juist in dit gebied is het altijd redelijk bezet en dat betekent dat je eigenlijk zo in de liften kunt stappen en echte grote drukte op de piste heb je niet. Een “geheimtip” dus.

Uiteraard hebben we nog in alle liften gezeten en de pistes die lagen er super bij. Bekijk onze laatste video van het jaar 2019.

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn Sneeuwpop

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grote Banner Chalet Bramberg

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×