Rondje Kitzski Resterhöhe 26 februari 2022

Kitzski 3S Bahn 26 februari 2022

Rondje Kitzski Resterhöhe 26 februari 2022

Deze week is het uitgesproken FANtastisch Kaiserwetter. Maar 1 dag voordat het mooie weer begon zijn wij een rondje gaan skiën in Kitzski en dat was toen heel ander weer. Dat werd een leuke poeder dag. Er was uiteindelijk wel zo’n 25 centimeter gevallen en dat was weer heerlijk skiën.

Uiteindelijk zijn we in Pass Thurn beland en vele weten dat je vanuit hier de terugreis moet aanvangen. In de ochtend waren we opgestapt bij de Pengelstein maar voor de terugweg moesten we een stukje verder skiën…. waar dat zien jullie wel in de video die we hebben gemaakt.

We zijn ook nog live gegaan op facebook.

Reddings Skimobil Rettung

Resterhöhe Pass Thurn

Resterhöhe Pass Thurn

Jochberg Gauxjoch

Kitzski Lawine?

Ki West busrit van 3 minuten

Ki West busrit van 3 minuten

Brixen im Thale Choralpe

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...