Rondje Leogang en Saalbach 2 jan 2016

Rondje Leogang en Saalbach 2 jan 2016

Rondje Leogang en Saalbach hebben we weer gedaan op 2 januari 2016. Dat was nog voordat de sneeuwval langs kwam. Dus de beelden die je ziet zouden er nu veel witter uitzien ?

Maar we zijn natuurlijk begonnen in Leogang. Genoeg parkeergelegenheid en je zit zo bij de gondel.

Leogang

Naar het dal heb je 3 dalafdalingen. Gezien de omstandigheden waren we al blij dat er 1 open was. Maar dat was voor de terug weg. We zijn natuurlijk even in Saalbach gaan kijken en we werden verrast door de redelijke goede pistes. Natuurlijk zijn er ook wel wat ijzige passages maar over het algemeen ging het wel.

Ook nog even op bezoek geweest bij de Panorama Alm in Saalbach. Daar is rond de pasen een heel leuk evenement maar daar komen we nog in een apart artikel op terug.

Ook was het goede nieuws dat er in het Skicircus ook de sneeuwkanonnen op hoogte hebben aangestaan. Was erg goed te zien op onderstaande foto. Maar daarentegen raken ook de speicherseen wat leeg. En die mag je niet zomaar weer volpompen.

Saalbach

… en natuurlijke een korte video.

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht