Rondje met Kaiserwetter door Westendorf

SkiWelt Hohe Salve in de vroege ochtend Kaiserwetter

SkiWelt Hohe Salve in de vroege ochtend Kaiserwetter

Rondje met Kaiserwetter door Westendorf

Jan en Stefan waren dit weekend voor een hele korte trip naar Oostenrijk gegaan. Helaas kon ik er noiet bij zijn maar dat maken we volgend weekend wel goed dan valt er een enorme dump is de voorspelling, we zijn benieuwd of het inderdaad tot scheppen komt:)

Maar zondag 29 januari 2023 was er eentje om in te lijsten, FANtastisch Kaiserwetter en prima pistes. als je dit weer hebt dan is het ook meteen wat drukker in het gebied maar dat geldt voor meer gebieden, ook de Oostenrijkers willen van dit weertype profiteren.

Er staat een video update klaar en Jan is weer aan het knutselen geweest op Tiktok, ook deze video’s zie je voorbij komen.

Ook op facebook is live gedaan en dit keer vanuit het hoogste punt dat je kunt komen in SkiWelt.

Vandaag kon je overal zoveel mooie foto’s maken…hieronder een kleine selectie.

Pulversneeuw en Wilder Kaiser

FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk Westendorf

Hoogstepunt SkiWelt Fleiding Westendorf

Hoogstepunt SkiWelt Fleiding Westendorf

SkiWelt Westendorf Helikoter

SkiWelt Westendorf Zon

Zo’n Rondje met Kaiserwetter zouden we volgende week ook weer willen maken maar vrees dat er veel sneeuw gaat vallen en onderweg is, maar als de berichten uitkomen met tegen de meter sneeuwval dan kunnen we daar ook van genieten.

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...