Rondje Mountainbike naar Scheffau am Wilderkaiser

Scheffau am Wilderkaiser

Rondje Mountainbike naar Scheffau am Wilderkaiser

In de zomer van 2021 hebben we weer een mooi rondje gereden richting Scheffau am Wilderkaiser. Je hebt daar boven een werkelijk schitterend uitzicht op de Wilderkaiser. Dat heb je ook vanuit Ellmau maar daar zijn we niet geweest.

Meer en meer toeristen zijn in de bergen te vinden. zowel wandelaars als mountainbikers. Van de mountainbikers is een kleine groep actief zonder de batterij en steeds meer mensen hebben de e-bike gevonden. Maar, denk nu niet dat je gratis omhoog rijdt. Nee, je moet echt trappen en het kost zeker energie. De enrgie die je overhoud kun je dan gebruiken om van de omgeving te genieten en daar doen we het voor 🙂

Natuurlijk staat er een video update klaar van hoe deze dag was. Benieuwd, de vide staat hieronder.

Ook op facebook waren we live gegaan.

Op Instagram zijn we tegenwoordig ook te vinden met live video’s

RTL Weer Scheffau am Wilderkaiser 24 juli 2021

Brixen im Thale Brantlalm See

Brixen im Thale Brantlalm See

Brixen im thale vanaf Jochbahn naar Hohe Salve

Brixen im thale vanaf Jochbahn naar Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...