Rondje om de Hohe Salve 4 februari 2024

Hohe Salve uitzicht op Brixental Westendorf

Hohe Salve uitzicht op Brixental Westendorf

Rondje om de Hohe Salve 4 februari 2024

Afgelopen zondag was het redelijk druk in de skigebieden. Toch zijn we even de pistes opgegaan. Je kon echt merken dat door de drukte best wat bultjes ontstonden, maar er viel zeker wel te skiën.

We hebben een rondje om de Hohe Salve gemaakt en even weer van het uitzicht genoten. De Hohe Salve is de uitzichtberg van Tirol. Maar liefst meer dan 70 3000-ers zijn hier te zien (dat zijn bergen boven de 3000 meter) De hoofdkam is hier ook goed te zien.

Uiteraard hebben we weer een video update gemaakt.

PS we zijn de volgende dag ook de pistes opgegaan en in de middag viel dat zeker niet tegen. Wij hebben prima kunnen skien. Wacht de video update maar af.

Helikopter Topfoto

Helaas kwamen we deze ook tegen.

De sneeuwkanonnen zijn ook weer centraal neergezet, er ligt genoeg sneeuw

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×