Rondje Saalbach Hinterglemm Leogang 17 december 2021

Skicircus SaalbachRondje Saalbach Hinterglemm Leogang 17 december 2021

Er staat weer een video klaar vanuit het Skigebied van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Arjan was in dit skigebied onderweg en heeft weer videobeelden ingezonden die we weer aan elkaar hebben geplakt. Je ziet over het algemeen vrij rustige pistes. Het winterseizoen is nog maar pas ook begonnen. Bekijk deze beelden hieronder.

Ook kregen wij nog een heleboel foto’s binnen en een kleine selectie staat hieronder. Hopelijk maken we zelf ook weer snel een Rondje Saalbach Hinterglemm Leogang.

Skicircus Saalbach Pistesperre werkzaamheden

Skicircus Saalbach

Skicircus Saalbach

Skicircus Saalbach untengrau oben blau

Skicircus Saalbach

Skicircus Saalbach lopen naar de bernkogel

Skicircus Saalbach lopen naar de bernkogel

Skicircus Saalbach einde van de dag zonsondergangSkicircus Saalbach

Skicircus Saalbach afsluitend drankje BIER

Een afsluitend drankje, zeker verdiend na weer veel kilometers geskied te hebben.

De afgelopen dagen kwamen we ook met een bericht dat de inreismaatregelen om Oostenrijk binnen zijn gekomen verscherpt zijn. Als je dit nog wil nalezen dan kun je dat HIER  en HIER doen.

Saalbach logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...