Rondje Saalbach, Zell am See en St Johann in Tirol

Dinsdag 14 augustus 2018 hebben we een rondje gemaakt langs 3 plaatsen. Saalbach, Zell am See en St Johann in Tirol waren de plaatsen waar we langs zijn gegaan. En als we ergens zijn dan maken we meestal nog wel een live update op facebook. Deze kun je hieronder nog eens bekijken. Aan het einde nog een video die nog niet ergens heeft gestaan en die doen we er nog even bij als bonus om jullie nog meer in Oostenrijkse sferen te brengen.

Saalbach

Saalbach Kohlmaisbahn in aanbouw

Saalbach Kohlmaisbahn in aanbouw

We waren ook erg benieuwd naar de bouwplaats van de nieuwe lift Kohlmaisbahn. Dit zie je allemaal terug in onderstaande video.

Als je toch in de buurt bent van Saalbach dan ligt Hinterglemm om de hoek. Ook daar zijn we gaan kijken. Wisten jullie dat daar de kortste lift van de Alpen ligt. Het is de 12er Express. Lees HIER maar eens verder hierover.

Hinterglemm 12er Express

Hinterglemm 12er Express

Zell am See

De reis ging door naar Zell am See. Helaas ging het daar net even wat regen. We zijn ook nog even gaan kijken aan de Zellersee en in de binnenstad.

St Johann in Tirol

St Johann in Tirol

Het laatste dorp waar we gestopt zijn is St Johann in Tirol. Een eel leuk dorp. Erg centraal gelegen in de Kitzbüheralpen. Een gezellige binnenstad. Bekijk de beelden maar.

Hieronder nog een aparte video die we ook nog hebben gemaakt.

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...