Rondje Skicircus Saalbach een mooie terugblik

Skicircus grens Salzburg Tirol topfoto

Rondje Skicircus Saalbach een mooie terugblik

Wij gaan ons vanaf oktober weer richten op de winter, sneeuw en alles wat daar mee samenhangt. Natuurlijk als er herfst bijdrages zijn zullen we dat zeker niet vergeten. Maar het witte goud gaan wij wel degelijk in de gaten houden.

Op dit moment zijn we nog niet op een berg of op ski’s maar we gaan jullie wel lekker maken met mooie beelden. Deze halen we uit ons archief en zullen jullie dat wekelijks meegeven. De voorpret is dan zeker begonnen. Wij zijn er van overtuigd dat het winterseizoen in Oostenrijk gewoon weer doorgang gaat vinden. Tot die tijd dus hier beelden vanuit FANtastisch Oostenrijk.

We beginnen met een mooi rondje in het Skicircus. Opgestapt in Fieberbrunn om vervolgens een mooie ronden te maken via Saalbach en Hinterglemm en weer retour.

Fieberbrunn Reckmoos

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht