Rondje skiën naar Going 6 januari 2022

SkiWelt Ellmau

Rondje skiën naar Going 6 januari 2022

Afgelopen week wilde we ook naar Going toe maar toen was er een lift defect waardoor we er niet konden komen. Op 6 januari 2022 poging 2 en dat is gelukt. Ook was er verse sneeuw gevallen en dat sneeuwen ging nog even door toen we op Hoch Brixen kwamen. Kijk de live video nog maar eens na dat op facebook is geplaatst.

In de ochtend dus sneeuwbuien maar in de middag kwam de zon er nog bij. Je kan weer veel kijken in onze video update. Hieronder kun je hem bekijken.

Ook nog veel meer foto’s gemaakt deze dag.

Sneeuwfoto

Ellmau Rubezahlhütte

Ellmau Hartkaiserbahn

SkiWelt zonsondergang sneeuwkanon

SkiWelt zonsondergang

Corona Reiscertificaat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...