Video Rondje Skigebied Kitzbühel 31 maart 2019

De allerlaatste dag van maart waren we in het prachtige skigebied van Kitzbühel. Wat een geweldige dag om het weekend af te sluiten en voor sommige het winterseizoen.

In veel gebieden is de stekker eruit gegaan en dat betekent dat het skiseizoen daar voorbij is. In het het skigebied van Kitzbühel gaat men voorlopig nog wel even door.

Resterhohe Hartkaser

We zijn gestart bij de Fleckalmbahn. Dat had een reden, we hebben afscheid genomen van deze skilift die is gaan draaien in 1984. Na 35 jaar trouwe dienst wordt er dit zomerseizoen nog een nieuwe gebouwd die in december gaat draaien. We zijn ontzettend benieuwd maar zullen nog even geduld moeten hebben (een apart afscheid bericht en video houden jullie nog van ons tegoed) Eerst maar even de video die wij deze dag hebben gemaakt (die staat hierboven)

We zijn ook nog even gaan kijken in Jochberg en Resterhohe. Wat was het een feest om je ski’s in deze heerlijk sneeuw te laten snijden.Doordat het niet heel druk was bleven de pistes tot ver in de middag FANtastisch. Bekijk zeker de skibeelden van de Wagstätt, Brunn en Steinbergkogel. Wat een geweldige pistes.

Kitzbühel Zweitausender Resterhohe

Er ligt nog zat sneeuw om in dit gebied nog je rondje te maken. Wie weet laten we ons gezicht nog dit seizoen zien maar dat moeten jullie maar even rustig afwachten.

Overigens was onze foto met palmboom en strandstoel later deze dag nog ergens te zien 🙂 Foto is genomen bij de afdaling Hartkaser.

RTL Weer Kitzbühel

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...