Rondje SkiWelt 24 december 2021

SkiWelt Brixen im Thale Sonnenlift Brixental

Rondje SkiWelt 24 december 2021

Ook deze dag hebben we een klein rondje gemaakt in SkiWelt. De dag ervoor waren we nog in het gebied van Westendorf. Deze dag ging het naar Brixen im Thale, Söll en Scheffau am Wilderkaiser. Natuurlijk hebben we weer camerabeelden gemaakt en laten jullie veelal de pistes zien.

Hoe waren de condities?

De condities zijn niet zoals we hier 2 weken geleden nog waren. Toen vette poeder sneeuw. Helaas zijn de temperaturen stijgend en dat betekent ook meer vocht. Dit heeft er toe geleid dat in de ochtend de pistes erg hard waren. Op de noordhellingen bleven de pistes ook erg hard. Maar we gaan het zien komende week wat het allemaal gaat brengen.

Blijf ons maar volgen. De volgende update komt zoals het nu ziet ergens anders vandaan.

SkiWelt Aualm

Scheffau am Wilderkaiser

Scheffau am Wilderkaiser

Zinsbergbahn Brixen im Thale

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...