Rondje SkiWelt 2e kerstdag en nieuwe Salvistabahn

Salvistabahn bergstation

Salvistabahn bergstation

Rondje SkiWelt 2e kerstdag en nieuwe Salvistabahn

We kregen van Helmut nog wat mooie video’s en foto’s binnen. Daarin was te zien hoe mooi het uitzicht was dat je hebt vanaf de Kleine Salve naar de Hohe Salve. Dat betekent ook dat de nieuwe Salvistabahn in bedrijf is en ook zagen we dat zelfs de dalafdaling naar Itter open is.

Heerlijk om te zien dat er ook weer eens wat sneeuw is gevallen maar ook dat de sneeuwkanonnen staan te draaien. Er kan dus behoorlijk geskied worden. Maar bekijk de video die hieronder staat en jullie herkennen vast deze verschillende plekken wel.

Hieronder nog wat leuke foto’s en goed te zien is dat op de Hohe Salve de gebouwen mooi “angezuckert” zijn.

Hohe Salve angezuckert

Hohe Salve angezuckert

Hohe Salve angezuckert

En het uitzicht op de Hohe Salve vanaf de Kleine Salve!

Kleine Salve richting Hohe Salve

Middenstation Salvistabahn

Hohe Salve angezuckert

Middenstation Salvistabahn

Hohe Salve sneeuwkanonnen

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Kogler banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×