Rondje St. Johann in Tirol 19 juli 2021 Video!

St Johann in Tirol

Rondje St. Johann in Tirol 19 juli 2021 Video!

We waren ook eens in de buurt van St. Johann in Tirol en hebben een kort bezoek gebracht aan het centrum van deze stad. Daar maakte we vervolgens wat beelden. We beginnen met de live video die we maakte op facebook.

In de video hadden we het het ook over de Bummelzug en die kwamen we toch nog tegen.

We gaan in dit leuke dorp zeker nog terugkomen. Op de planning staat om de berg op te fietsen met de E-bike maar ook willen we met die leuke mountaincarts naar beneden. Jullie gaan het allemaal wel weer zien op FANtastisch Oostenrijk. Hou het dus allemaal maar in de gaten. Wie is er overigens wel eens met de Mountaincart naar beneden gegaan?

St Johann in Tirol Bummelzug

St Johann in Tirol Bummelzug

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht