Rondje webcams diverse Gletsjers VIDEO

Pitztal 6 okt 2019

Rondje webcams, de afgelopen dagen is het een stuk kouder geworden in Oostenrijk en op de gletsjers is sneeuw gevallen. Deze witte deken is natuurlijk altijd een leuk en een mooi gezicht.

Dit keer nemen we een kijkje op de Kaunertaler Gletsjer, Kaprun de Kitzsteinhorn, Hintertux, Pitztal en Sölden. Gaan jullie mee voor een rondje webcams.

Natuurlijk weten we ook dat het weer in oktober best grillig kan zijn. Nazomerse dagen het zit er zomaar in. Afgelopen jaar waren wij bij de seizoensopening in Kitzbühel en in het dal was het destijds een graadje of 25…. maar sneeuw kan er ook vallen in oktober. Destijds in 2014 bij de seizoensopening was er maar liefst 50 – 70 cm sneeuw gevallen hoger op de berg. Toen wij destijds op Resterhöhe gingen skiën leek het wel of het januari was. Zo kan oktober dus ook zijn.

Kaunertal 6 okt 2019

Maar mocht je bijvoorbeeld met de herfstvakantie in Oostenrijk zijn en je wilt skiën en er is een gletsjer in de buurt dan zouden wij het wel weten. We proberen zelf nog 1 dagje op een gletsjer te zijn. Welke? Dat zien jullie wel.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×