Rondje Westendorf 23 december 2022 VIDEO

Brixental Weihnachtstauwetter

Rondje Westendorf 23 december 2022

Onze eerste dag in SkiWelt was niet de verwachting die we hadden. Vorige week was onze weerman nog in dit skigebied en bracht FANtastische beelden. Een paar dagen geleden is de temperatuur floink in de lift gegaan en het had ook geregen tot op grote hoogte. Helaas vertellen we dit gewoon wel want we willen wel geloofwaardig blijven.

Het werd rond het middaguur even wat droog en toch maar de skischoenen aangetrokken en zijn een rondje door Westendorf gaan maken. Uiteraard hebben we daar ook weer de eerste beelden geschoten en deze hieronder te bekijken.

Nog even dit!

We hebben dit soort type weer vaker meegemaakt dat het geregend had. De mensen die de pistes prepareren leveren altijd weer zo n goede job dat zodra de zon gaat schijnen eer weer mooie pistes van gemaakt worden. Het wachten is op de zon en hopelijk ook sneeuw. We gaan het afwachten en voor de rest geniet van wat je hebt. Maak er een mooi kerst van.

Westendorf Brixen im Thale Choralpe

Westendorf

Westendorf Brechhornhaus

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...