Rondje Westendorf Kirchberg

Rondje Westendorf Kirchberg

Westendorf

Rondje Westendorf Kirchberg, afgelopen zaterdag 5 maart 2016 waren we even voor het laatst in de Kitzbüheleralpen. We hebben dit keer is een rondje gedaan langs Westendorf en Kirchberg. Het was niet al te druk en wederom presteren de mensen van de Bergbahnen geweldig werk. De pistes lagen er weer FANtastisch bij. We hebben wat dat aangaat dit seizoen niet te klagen…wel is het zo dat er helaas niet heel veel sneeuw is gevallen vandaar dat we toch even de mensen van de Bergbahnen willen complimenteren voor de werkzaamheden in dit extreme seizoen.

Kirchberg

Via de Fleiding, Gampenkogel ging het naar de Ki West en wat lag die piste er weer fenomenaal bij. Maar ook in Kirchberg was het top. We komen nog met een aparte video van de afdaling Brunn (die hebben jullie nog te goed) Maar ook de puur met natuursneeuw bedekte Hochsaukaser was een pareltje. Kijken dus maar weer naar de video update.

Maar dit was zeker niet onze laatste video update. Er gaan er dit skiseizoen zeker nog een aantal volgen. Maar wie zit er op dit moment nog in de alpen en wil graag een video update maken. Neem maar contact met ons op via het contactformulier of mail ons op info@fantastischoostenrijk.nl

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×