Rondje Zell am See 22 juli 2021

Zell am See Grand hotel

Rondje Zell am See 22 juli 2021

We waren een ochtend op bezoek in het mooie Zell am See. We hebben een rondje gemaakt in deze mooie plaats. Zijn aan de Zeller See geweest maar ook in de binnenstad. Toen we aan het meer waren hadden we het ook over de waterorgel (Magic Lake Show). Daar hebben we recent nog een bericht over geschreven. HIER kun je lezen wanneer dit spektakel te zien is.

Maar ook waren we op Facebook en Instagram te zien. Volg je daar ons nog niet op dan wordt dat natuurlijk wel de hoogste tijd 🙂

Zell am See en paraplu's

Zell am See en paraplu’s waar hebben we die paraplu’s eerder gezien en waar?


Zell am See leuke straatjes

Zell am See leuke straatjes

Zell am See

Zell am See Grand Hotel

Zell am See zwembad aan het meer

Zell am See Schmittenhöhe

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht