Roofbendes hebben het voorzien op jouw ski’s of snowboard

Ski's in rek Turner SkiRoofbendes hebben het voorzien op jouw ski’s of snowboard, let op je ski’s en snowboard tijdens de lunchpauze en Après ski.

Ski’s en snowboards worden er al vele jaren gestolen in de diverse wintersportgebieden.  Thans lijkt het dat er steeds meer criminele bendes het voorzien hebben op jouw ski’s en/of snowboard. De reisverzekeraars merken ook dat er meer geclaimd wordt op ski’s en snowboards die gestolen zijn.

Let vooral op als je gaat lunchen. Zorg dat je zicht hebt op de ski’s of snowboard en als dat niet kan, wissel ski’s uit zodat je een incompleet paar hebt. Zet dan wel de andere set met ook verschillende ski’s zo ver mogelijk van elkaar vandaan. Anders heb je er nog steeds niets aan.

Ga je après skiën, zet dan eerst je ski’s of snowboard veilig weg. We snappen dat dit best wel vervelend is maar als je de volgende dag nog wilt skiën of boarden dan is dit wel een aanrader.

Als je denkt dat je voor huurski’s niet aansprakelijk bent kom je bedrogen uit. Jij bent altijd verantwoordelijk voor deze ski’s. Diefstal valt doorgaans ook onder de reisverzekering en ook kan er sprake zijn van een eigen risico. Het gaat je sowieso altijd geld kosten.

Samenvattend: Let dus goed op en wissel de ski’s uit. Ga je après skiën breng de ski’s of snowboards eerst naar huis.

Turner Ski

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...