Rotsblok van 30 m3 vernietigde bergweg in Ginzling

Ginzling Kaart

Rotsblok van 30 m3 vernietigde bergweg in Ginzling

De weg naar Ginzling is momenteel in beide richtingen afgesloten. Een enorm rotsblok vernietigde woensdag rond 13.00 uur de rijbaan van de B169 tussen Dornau bij Mayrhofen en Ginzling.

De vallende rots maakte een enorm groot gat in de weg en had volgens Johann Schroll van de regionale afdeling geologie een grootte van ongeveer 30 kubieke meter. Dit kun je vergelijken met een vrachtauto zo groot!

Beide richtingen zijn momenteel geblokkeerd.

Hoe lang de wegversperring overeind blijft, is nog onduidelijk. Volgens Schroll zou er vandaag een verkenningsvlucht moeten plaatsvinden boven het gebied. Momenteel is Ginzling alleen te bereiken via omleiding via de Harpfnerwandtunnel. Deze tunnel is slechts in één rijstrook begaanbaar, daarom wordt het verkeer met tussenpozen hier doorheen geleid.

Wil je heel veel foto’s zien van deze inslag in de weg. Kijk dan HIER.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...