Rotsblok van drie ton valt op Pitztaler Landesstrasse

Rotsblok drie ton valt op Pitztaler Landesstrasse

Een steen van drie ton viel op de Pitztaler Landesstraße en veroorzaakte een totale afsluiting van de weg.

Vrijdagavond viel een rotsblok van ongeveer drie ton op de Pitztaler Landesstraße (L16). De vrijwillige brandweer van Wenns kon het rotsblok snel verwijderen en in de nacht die volgde kon de weg weer worden vrijgeven voor het verkeer.

Vrijdagavond rond 21.14 uur ging de vrijwillige brandweer van Wenns op pad voor een special missie. Aan de Pitztaler Landesstraße (L16), in de gemeente Wenns, blokkeerde een rotsblok de weg, zoals de vrijwillige brandweer meldt. Dit rotsblok van drie ton heeft het steenvalnet enorm beschadigd. Het scheurde en het steenvalnet kwam ook op de weg terecht.

Er was een tijdelijke totale afsluiting van deze weg en er werd een omleiding ingesteld.

Nadat er een grondige inspectie had plaatsgevonden, werd de weg weer vrij gegeven voor het verkeer. Het vernielde steenvalnet werd direct gerepareerd.

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×