Rowwen Hèze in Kirchberg 13 maart 2019

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze komt weer naar Kirchberg in Tirol en daar zijn ze de afgelopen jaren ook geweest. In het centrum van Kirchberg in Tirol wordt wederom een concert gegeven en daar kun je bij zijn. Overigens de toegang is gratis.

In het kader van het Burning Ski Festival komt men dit jaar naar Kirchberg. Op dinsdag 12 maart gaat Radio Ö3 het programma verzorgen maar op woensdag 13 maart 2019 om 16 uur is het Rowwen Hèze die het podium gaat betreden.

Wie is daarbij? ….. in ieder geval veel plezier gewenst en heb je video en of foto’s dan zijn wij zeker benieuwd.

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze Kirchberg

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×